Список желаний

Ваш список желаний пуст. Перейти в каталог?

Герой має бути один

25.04.2023

Дорогі друзі!

Сьогодні авторський сайт «Світ Олді» розпочинає пролонговану публікацію романа «Герой має бути один» у перекладі українською. Переклад зробила Галина Панченко.

Міф про подвиги Геракла відомий усім змалку. Але не всі знають, що на юному Гераклі перетнулися інтереси Олімпійської Сім'ї, скинутих до Тартару титанів, а також багатьох людей – внаслідок чого майбутній герой та його брат Іфікл з дитинства стали заручниками чужих інтриг. Зловісні напади безумства, до яких схильний Великий Геракл, вівтарі Одержимих Тартаром, на яких димиться кров людських жертв – у цьому ховається смертельно небезпечна таємниця, яку земний батько Геракла – Амфітріон, онук Персея – вимушений хранити до самої смерті і навіть після неї.

Ласкаво просимо до Еллади!

До вашої уваги пропонується пролог, а також епісодій перший з першої внутрішньої книги «Жертви». Періодичність подальшої публікації: два епісодія на тиждень, у вівторок та п'ятницю. Завершення підписки орієнтовно планується в кінці травня 2023 р. Після цього книга буде доступна в повному обсязі.

Книга представлена як у вигляді звичайного тексту, так і разом із цілою купою графічних ілюстрацій, які були зроблені до роману за ці роки (за авторством Володимира Бондаря, Юрія Платова, Олександра Семякіна та Сергія Шікіна).

Частина отриманих коштів традиційно піде на допомогу українцям, які постраждали від бойових дій у війні, що розв'язана Росією. Адміністрація сайту встановила на книгу кілька цін. У всіх зараз різні фінансові обставини, тому вибирайте ту, яка вам по кишені.

hero_urk_cover-0-0-0-0-1682273967.jpg

– Ми прийшли, Середній. Сідай. Далі йти не обов’язково – немає вух, здатних підслухати нас тут.
Щось заворушилось у темряві, й земля здригнулася.
– Ну й місце ти вибрав, Старший…
– Вибирав не я. Вибирав ти. Ти й Молодший. Я взяв те, що лишилося. І, крім того, ти знаєш безпечніше місце? Я – ні.
– Ти маєш рацію, брате. Перейдемо до справи – мені вже не терпиться піти звідси.
– Багатьом не терпиться. Але терплять.
– Я – не багато хто, Старший. І я не люблю двозначностей. Тож скажи прямо, без натяків – чи відомий тобі останній задум Молодшого?
– А ти як думаєш?
– Ти знову маєш рацію. Іноді це дратує… Звичайно, тобі все відомо. Але ти подумав, до чого це може призвести? – Мені частенько доводиться думати, Середній, – обставини тому сприяють…


Допомогти без покупки книги можна тут (будь ласка, пишіть коментарі до переказів). Інші способи можна знайти на сторінці "Подяка".

Допомога